Over Element Support

Door de wol geverfd

Aan het roer van Element Support staat Petra de Groot-Steenbakker. Zij is door de wol geverfd en het ondernemen is haar met de paplepel ingegoten.

Petra helpt ondernemers die, alleen al bij de gedachte aan de vele administratieve taken, slapeloze nachten krijgen. Veel ondernemers lopen vast in de wirwar van regels, verplichtingen en wetgeving. Hierdoor worden ze geblokkeerd in hun andere sterke ondernemersvaardigheden.

Twee treffende voorbeelden van ondersteuning aan ondernemers

 

1. Samenwerking met Petra’s man

Petra’s man werkt al jaren in de interieurbeplanting. Hij wilde voor zichzelf beginnen, maar zijn dyslexie hield hem tegen. Toch heeft hij de stap gezet en Petra helpt hem bij de administratieve taken waar hij als een berg tegenop ziet. Dit blijkt een goede formule, Orangerie Bijleveld loopt goed en zijn ambities als ondernemer groeien.

2. Samenwerking met Petra en Personal Trainer

Een personal trainer transformeert de levensstijl, lichaam en geest van mensen door coaching. Zelf zat hij echter met zijn handen in het haar over de verplichte invoering van de AVG wetgeving.

Dit heeft hij samen met Element Support opgepakt en de administratie zo veel mogelijk geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Deze praktisch ingestelde ondernemer wilde zich niet branden aan de nieuwe privacywet. Naast het voldoen aan deze wetgeving is het eindresultaat ook dat de ledenadministratie veel minder tijd kost en inzichtelijker geworden is. Met Petra’s hulp is er nu overzicht en geen onoverzichtelijke stapel papieren die overal rondslingeren. De opluchting is bij hem immens groot.

Excelleren waar je goed in bent

De bovenstaande praktijkvoorbeelden bewijzen dat je als ondernemer die excellent is in zijn vak, volop gaat groeien en lastige ondernemerstaken prima kan delegeren. Vanuit deze gedachte is Element Support opgericht: “Ondernemers helpen bij taken waar ze van weten dat ze dat blokkeert, maar tegelijkertijd essentieel zijn voor het opbouwen van een succesvol bedrijf”

Wilt u zich volledig richten op waar u goed in bent? Wilt u uw passie volgen en de administratieve rompslomp vertrouwd delegeren?

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek

Na dit gesprek weet u wat dat voor u en uw bedrijf oplevert.