Diensten

Administratie

Administratie hoort bij ondernemen. Voorkom verlies van tijd en geld door dit goed te regelen. Petra heeft de kennis en ervaring met het inzetten van handige software. Bijvoorbeeld voor online dossiers of geautomatiseerde factureren en offertes. 

Voorkom de ellende van urenlang knippen en plakken om een offerte te maken of het turen naar een factuur. Schakel de hulp van Petra in.

Communicatie

Effectief communiceren met uw klanten en leveranciers staat aan de basis van een succesvol bedrijf. Petra van Element Support ondersteunt hierbij zoals u dat wenst. Bij schriftelijke- en telefonische communicatie of bij social-media berichten.

Denk hierbij aan het verzenden van e-mails of afspraakbevestigingen naar klanten.  Het doel is dat de communicatie met klanten zal professioneel en effectief verlopen en dat u hier zo min mogelijk tijd in hoeft te steken.

Agendabeheer

Bent u continue brandjes aan het blussen? Holt u continu achter de feiten aan? Doodvermoeiend. Petra van Element Support helpt bij uw planning en zorgt dat afspraken gestructureerd worden zodat uw tijd zo efficiënt mogelijk wordt besteed.

Overzicht over afspraken geeft rust in de tent.

Evenementen

Heeft u een evenement te organiseren? Komt er veel papierwerk om te hoek kijken zoals:

  • Genodigden lijst samenstellen
  • Mailchimp uitnodigingen versturen
  • Deelnemerslijsten bijhouden

Petra van Element Support ondersteunt en neemt taken uit handen zodat u zich blijf focussen op de inhoud van uw evenement.

Doe waar je goed in bent. Delegeer taken waar je als een berg tegenop ziet en die veel van je kostbare tijd in beslag nemen. Groei als ondernemer en laat jouw bedrijf bloeien.

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek

Na dit gesprek weet u wat dat voor u en uw bedrijf oplevert.